Voor bedrijven

Wil je als bedrijf meewerken aan onze inzamelactie en je lege toners en cartridges doneren aan AmbuLife of misschien wil je wel partner worden in dit project?

Maar als bedrijf kan je echter veel meer doen. Je kan een echte partner worden van dit inzamelingsproject. We hopen dat we, samen met jouw bedrijf, van deze actie een succes zullen maken!

Wat kan je doen?

  • Je kan zelf in je bedrijf je afvalstromen van gebruikte cartridges en toners inzamelen binnen het bedrijf en wij zorgen dan voor de ophaling en de plaatsing van nieuwe dozen.
  • Indien je winkelier of zelfstandige bent kan je niet alleen zelf je gebruikte inktcartridges en toners inzamelen, maar je kan ook een toonbankdoos in op een goed zichtbare plaats in de winkel zetten. Doos vol? wij zorgen voor de ophaling van de volle doos en we plaatsen meteen een lege.

Heb je interesse om partner te worden van onze inzamelingsactie, aarzel dan geen seconde en vul het onderstaande contactformulier in. We contacteren jou, brengen je een bezoek en kijken we samen welke oplossing jouw bedrijf kunnen bieden.